?!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd"> Friesland Staal, een onderneming van de Salzgitter groep.

Bedrijfsprofiel

Modern, betrouwbaar en snel

Sinds 1990 maakt Friesland Staal in Drachten, samen met Deltastaal in Oosterhout nb als één van de grootste nationale leveranciers van stalen balken, strippen, buisprofielen, platen en een compleet programma stafijzer, deel uit van het Salzgitter-concern.(vh Preussag A.G.) Friesland Staal is gelegen aan de nieuwe Industriehaven en direct verbonden met de A7. Zij vormt hiermee een belangrijk steunpunt in het noorden van het land om cliënten snel en adequaat van materiaal te voorzien. Friesland Staal beschikt over één van de meest geavanceerde bedrijfshallen in Nederland met ruim 20.000 m2 opslagruimte. Friesland Staal levert haar producten pasklaar en deze vinden per vrachtwagen hun weg naar constructiebedrijven, installatiebedrijven, bouwbedrijven ,machinefabrieken, kraanbouwers, bruggenbouwers en scheepswerven.

Kwaliteit en zekerheid

We staan garant voor prima staalproducten. Zowel ons moederbedrijf Salzgitter A.G. als Friesland Staal  zijn al vele jaren ISO-gecertificeerd. Bovendien voldoet al het op voorraad liggende materiaal aan de EURO- en DIN-normen. Alle producten kunnen uit voorraad worden geleverd of voor u worden geproduceerd volgens het walsprogramma. Met een klik op deze speciale pagina ziet u meteen wanneer het door u gewenste profiel in productie gaat.

Totale bewerking

We leveren u graag een gereed product. Daarom hebben we alle faciliteiten in huis om de voor u bestemde producten op maat te zagen, te knikken, om te buigen, te stralen of te meniën. 

Vrijblijvend een offerte?

Natuurlijk kan dat. Stuurt u ons uw gegevens per fax of e-mail en wij zorgen dat u per omgaande een passende aanbieding krijgt toegezonden.

Friesland Staal  - Staalleverancier van formaat rolex replica www.replican.net